FRANKRIJK + 33 (0)1 86 61 01 04

 

BELGIË +32 (0)475 98 21 15

 
 
 
 
 
 
 

GDPR Foldergezondheids- en sociale sector

Gezondheid / sociaal

RGPD IN DE GEZONDHEIDS- EN SOCIALE SECTOR

Bent u een zorginstelling, een bejaardentehuis, een zelfstandige, een gezondheidscentrum, een analyselaboratorium, enz. Bent u op zoek naar informatie over de RGPD? Je bent op de juiste plaats. Welkom, deze pagina die geleidelijk aan verrijkt zal worden is voor u gemaakt! Aarzel niet om ons te contacteren voor elke vraag of behoefte aan hulp.

Alle structuren in de gezondheidssector, groot en klein, zijn om minstens twee redenen betrokken bij de RGPD. 1e reden: u verwerkt persoonsgegevens in elektronische of papieren vorm. 2e reden: de gegevens waartoe u toegang hebt, zijn van nature gevoelig en vereisen speciale voorzorgsmaatregelen.

Voorts is digitalisering en het gebruik van RGPD-compatibele instrumenten op zich geen voldoende garantie en ontslaat u niet van de plicht om aan uw naleving te werken.

Gezien de gevoeligheid van dit onderwerp en de inflatie van gegevens die in uw sector op de een of andere manier beschikbaar zijn, bent u het aan uzelf verplicht uw compliance intern proactief te beheren.

GDPR Folder naast "uw voet tussen de deur krijgen", helpt u om geleidelijk aan compliance te bereiken door u kostbare tijd te besparen dankzij de vooraf gedefinieerde modellen die wij voorstellen. Wij staan tot uw beschikking om het onderwerp te bespreken wanneer u maar wilt.

Uitvoering & referencing Simplébo

Aansluiting